Провирон

»
»Провирон е синтетичен aндроген, който се приема  в орално – в таблетъчна форма. Притежава твърде слаби анаболни качества.  Провирон се прилага при недостиг на мъжки полов хормон и по тази причина атлетите го приемат в края на стероидния си цикъл. С него те считат, че се повишава  намалено ниво на тестостерон.  Това схващане и използване е абсолютно погрешно - Провирон не оказва влияние на собственото производство на тестостерон след стероидния цикъл. Употребата му  за увеличаване на спермогенезата действа само и единствено по време на самия цикъл, при това с незначителен ефект.

Специалистите считат, че е безсмислена употребата на Провирон за качване или запазване на мускулна маса, или покачване нивото на тестостерон. Има обаче нещо друго, -а именно силното му антиестрогенно действие. Провирон напълно предотвратява ароматизацията на всякакви стероиди и  спира задържането на вода в организма, както и нежелана гинекомастия.  Изключително силното антиестрогенно действие на Провирон предотврятява появата на гинекомастия дори и след спиране стероидния цикъл. Смело можем да твърдим, че Провирон спира ароматизацията още в началото, а не се бори със симптомите.

Провирон има и други изключителни характеристики.  Той увеличава значително потенциала на тестостерона в организма.  

Известно е, че по голямата част от тестостерона в човешкия организъм (97 -98 %) е бездействащ, тък като е свързан с глоболин (SHBG)  и албумин.  Наличието на Провирон освобождава голямо количество от тестостерона и така спомага за подобряване на постиженията и белтъчния синтез.

Провирон увеличава ефекта на приети стероиди като нивото на андроген остава високо, а на естроген се запазва постоянно ниско. Това качество на Провирон се проявява при подготовка за състезание, когато се пази диета.

Провирон

 

http://www.sportnistimulanti.net/productbg/909


ЗА КОНТАКТИ: 0885335057


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен