Коремни преси - изкарай плочките за плажа

»
»

За да изкарате коремната преса (плочките) трябва много работа и първата задача е изграждането на мускула. За тази цел трябва да включите в тренировките си упражнения за преса. Ако искате да акцентирате върху тази група много добър метод е да започвате тренировките с нея. Добра тренировка за преса е : 

- Коремни преси на римско столче 3-4 серии по 25-30 повторения ;

-Повдигане на краката от тилен лег 3-4 серии по 25-30 повторения ;

-Усукване вляво и вдясно на скрипец 3 серии по 25-30 повторения ;

-Гръбни екстензии 3 серии по 12-15 повторения.

Други ефективни упражнения за коремната мускулатура са  КРЪНЧ ПРЕСИ. Те се изпълняват по следният начин : за целта легнете по гръб на пода с изпънати крака. Бавно повдигнете глава от пода като същевременно повдигате и колената. Протегнете ръце напред, към колената си. След като задържите няколко секунди се върнете в изходна позиция. По време на изпълнението на крънч пресите се стремете погледа ви да е насочен напред, а гърба ви да е изправен. АКЦЕНТ : коремните мускули са под постоянно напрежение. Съвет : повдигайте торса и краката от пода бавно и постепенно и по същият начин ги връщайте в изходна позиция. 

Коремната преса е съставена от мускулни влакна, които се възстановяват изключително бързо, ето защо правете по-къси движения без да почивате в най-горно и най-долно положение. По време на изпълнение на упражненията мускула трябва да бъде винаги под напрежение, това важи и за всяка друга мускулна група която тренирате. Ако искате да изградите обем на коремната преса е добре да добавите тежест в ръцете пред гърдите или зад врата при коремни преси на римско столче и да хванете дъмбел с краката за повдигане на краката от тилен лег. Тежестта изгражда мускула. Редовните тренировки ще укрепят коремните мускули и ще им предадат желаната форма. Ако искате да постигнете максимален ефект от тренировъчните схеми за изкарване на коремна преса, трябва да включите и хранителен режим (диета) . Като начало може да приложите едно просто правило, не приемайте никакви въглехидрати след 18 часа - вашата вечеря може да бъде със салата и месо.

sportnistimulanti.net.com може да изготви на всеки клиент тренировъчна програма, хранителен режим,стероиден цикъл.


ЗА КОНТАКТИ: 0885335057


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен