Суперсерии - принципите на Уидър

»
»

Суперсерии, какво представляват? 

Метод, при които две упражнения за противоположни мускулни групи се изпълняват едно след друго, без почивка. Джо Уидър набляга на думата противоположни. Пример : комбинирай преса за гърди с гребане за гръб или бедрено разгъване с бедрено сгъване. 

Приложение : тренировката с противоположни движения позволява да натоварваш два различни мускула с по-малко време за почивка. Докато изпълняваш пресата за гърди, мускулите на гърба почиват, а докато изпълняваш гребането, мускулите на гърдите почиват. 

Употреба : комбинирай гръб и гърди, като избереш равен брой упражнения за всяка част на тялото, която тренираш със суперсерии. Във всяка тренировка променяй мускулната група, с която започваш, не почивай между упражненията, а само по две минути между суперсериите. 

Когато искате да тренирате за релеф и да изчистите подкожните мазнини, суперсериите задължително трябва да присъстват във вашата тренировка. Суперсериите ще увеличат значително обема и плътността на мускула, ще запази неговата интензивност, без да увеличи продължителността на тренировката ви. Една от основните тренировки за суперсерии е класическата комбинация на бицепс - трицепс. Тя е доста подходяща за начинаещи, тъй като мускулните групи са малки и не се изисква голямо натоварване относно сърдечно съдовата дейност. В зависимост от вашия опит, стаж и предпочитания може да комбинирате различни мускулни групи и упражнения, но важното е уредите които ще ползвате за тази цел да са близо един до друг за да не губите твърде много време когато преминавате от един уред към друг при изпълнение на упражнението.

sportnistimulanti.net може да изготви на всеки клиент индивидуална тренировъчна програма, хранителен режим, стероиден цикъл. 

 


ЗА КОНТАКТИ: 0885335057


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен