Правила и употреба на стероиди, анаболи

»
»

Едни от най-важните фактори за успех да направим желаното от нас тяло е правилната и точна употреба на препарати, стероиди, анаболи.

Много важно е, ако сме решили да правим цикъл да спазваме точно определени приеми на препарати. Затова, ако не знаете или не сте сигурни как да употребявате даден препарат се обърнете към нашият професионален екип.

Важно е да се знае, че стероиди, анаболи се взимат през точно определен интервал от време за деня в зависимост от това кой препарат и с каква цел искате да ползвате.

За жени и мъже приемите са различни, както и техните мг.

Всеки препарат отговаря строго индивидуално за своето предназначение. За това преди употреба трябва да сме наясно за какво точно служи избраният от нас препарат.

Много често напреднали спортисти, билдери обичат да казват,, колкото повече, толкова повече", но това не винаги е така, защото ако не спазвате дадените ви указания рискувате да си навредите.

Ако предозирате с даден препарат или претренирате с дадена мускулна група, няма да имате нужният успех и напредък. Това важи както за ползването на препарати ( стероиди, анаболи) така и за тренировъчните схеми ( програми ) .

Успехите които са постигнали всички атлети и билдери не се дължат само на даден стероиден цикъл ( препарат ) или дадена тренировъчна програма, но и на доста постоянство, лишения и време. Нужно е, даден период от време за постигане на желаният резултат.

 


ЗА КОНТАКТИ: 0885335057


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен