Анавар Оксандролон

»
»

Както вече сме споменавали андрогенните свойства на анавар са слаби и за това е причината той да се употребява в комбинация с други препарати.
 
Анавар като медикамент е в обръщение от 1964, което вече споменахме. Тъй като почти няма противопоказания, а най-много води до леко окосмяване или слаба промяна на тембъра на гласа при жените, той бързо се превърна в техен любим медикамент. Анавар не ароматизира, а хормоналното производство не се подтиска. Анавар Оксандролон не е токсичен. Това е един сравнително безопасен препарат с общо добро влияние върху протеиновия анаболизъм и осигурява голям прираст на сила.  
 
Анавар ОксандролонПри приемане на високи дози Анавар Оксандролон е силно анаболен. Естествено, както може да се предположи, при високи дозировки и противопоказанията се усилват значително и затова трябва да се внимава. Анавар е предпочитан е от множество жени и мъже, както спортисти, така и обикновени любители на хармоничното тяло. Те използват препарата, защото дейтва добре и изключително рядко дава някакви заележими странични ефекти върху приемащия го. 
 
Анавар Оксандролон се приема за повишаване мускулната сила, увеличаване и повишаване твърдостта на мускула. При употребата му не се задържа вода или други течности, и се повишава теглото. Дори при прием на високи дози не ароматизира, което се наблюдава при много малко препарати с подобно действие. Теи негови свойства го правят идеален за хората използващи стероиди, които са чувствителни към андрогенните действия и гинекомастия. 
 
Анавар има тези качества, и те го правят предпочитан от много атлети и бодибилдъри в период на изчистване. Оксандролон се използва и при при цикли за покачване на мускулна маса, обаче се комбинира със силни андрогени като Тестостерон и Метандростенолон
 
За мъжете дозата е от 10-30 мг дневно, докато повечето жени обикновенно започват с 2.5 мг, и след това постепенно да увеличат до 10 мг. Препаратът Анавар Оксандролон се приема  след храна, а дневната доза се разделя на няколко приема. Повечето състезателите употребяват препарата анавар през последните два месеца  или около 60 дни преди състезание

ЗА КОНТАКТИ: 0885335057


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен