Анавар, Винстрол и Пропионат - комбинация (прием)

»
»
»

Това е комбинация с един орален и два инжекционни анаболни препарата.

Анавар (Оксандролон), Винстрол (станозолол) и Тестостерон пропионат е мощна комбинация за покачване на по чиста, плътна и релефна мускулна маса. Освен това тези, които решат да ползват тази стероидна схема, ще придобият голям приток на сила не само по време на тренировка но и през целия период на цикъла. Един от плюсовете при комбинацията на Анавар (Oxandrolonе), Винстрол (Станозолол) и Тестостерон пропионат е, че не се наблюдава водна задръжка. Тази схема е подходяща както за напреднали така и за начинаещи бодибилдъри (атлети).

Първа седмица -Анавар 20мг преди тренировка 40,45мин. всеки ден без прекъсване. Винстрол се слага понеделник и четвъртък час час и половина преди тренировка. Тестостерон пропионат се инжектира вторник и петък час преди тренировка.

Втора седмица - Анавар 20мг сутрин и 20мг след обяд преди тренировка 40,45мин. Винстрол се слага понеделник, сряда и петък час час и половина преди тренировка. Тестостерон пропионат се инжектира също понеделник, сряда и петък с една забележка, където се инжектира Vinstrol (Stanozolol) нищо друго не се слага там. Пропионат слагайте от другата страна.

Трета, четвърта, пета, шеста и седма седмица повтаряте като втора.

Осма седмица - Anavar (Oxandrolonе)20мг преди тренировка 40,45мин. Vinstrol (Stanozolol) се слага понеделник и четвъртък. Тестостерон пропионат се инжектира вторник и петък.

 Забележка: Където се инжектира Винстрол нищо друго не се инжектира там.

 


ЗА КОНТАКТИ: 0885335057


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен