Комбинация (прием) на хранителни добавки при стероидни цикли

»
»

За разлика от анаболните стероиди, хранителните добавки могат да се взимат целогодишно. Те не са само препоръчителни, а задължителни. Хранителните добавки пазят мускулите от разпад и ги възстановяват след тежко физическо натоварване. Но са доста пренебрегвани поради факта, че някои от тях са по-скъпи от анаболните препарати. Ето и някои добавки, които може да използвате повреме на стероиден цикъл, което неименуемо ще доведе до по-големи резултати.

Глутамин, Аргинин, ВСАА, Аминокиселини, Комплексни Витамини и минерали.

Прием: 45 мин. преди тренировка се взима Глутамин, Аргинин, ВСАА и Аминокиселини.

Веднага след тренировка се взима Глутамин, ВСАА и Аминокиселини.

Вечер преди лягане Глутамин, Аргинин и ВСАА.

Дози: Глутамин - 4 до 5 гр. на прием; Аргинин - 3 гр. на прием; ВСАА - 3 гр. на прием; Аминокиселини - в зависимост от грамажа на дадената таблетка се взимат от 5 до 7 аминокиселини на прием.

99 % от хранителните добавки всъщност са аминокиселини, които изграждат мускулите в човешкия организъм. Аминокиселините са основният и най важен градивен елемент, който образува белтъчините в организма. От тях зависи и правилната работа на Витамините и Минералите в организма. От своя страна Аминокиселините се делят на Есенциални (незаменими) и Неесенциални (заменими). Ако е необходимо, организма може да произведе заменимите аминокиселини, но незаменимите неможе, затова е необходимо особенно при тежко физическо натоварване, да ги набавим под формата на хранителни добавки.

Важно: Затова sportnistimulanti.net препоръчва употребата на хранителни добавки.


ЗА КОНТАКТИ: 0885335057


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен