Стромба (Станозолол) и Тестостерон Пропионат - прием, ефект и действие

»
»
»

Стромба (Станозолол) и Тестостеро Пропионат е лека и безопасна комбинация. Тъй като и двата препарата спадат към меките анаболни стероиди. И Стромба (Stanozolol) и Тестостерон Пропионат не задържат вода, не повишават кръвното налягане, което ги прави доста популярни и предпочитани от повечето атлети (спортисти). При тази комбинация се наблюдава покачване на мускулна маса и сила, като тя е плътна, релефна и добре изразена. Продължителността на един такъв цикъл може да продължи 8 седмици. Друг важен плюс при комбинацията на Стромба и Пропионат е, че лесно и безпроблемно може да добавите и друг препарат, в зависимост от това какъв резултат и ефект търсите. Ето и самият прием:

Първите 5 дни взимате по 2 таблетки Стромба (Станозолол) сутрин и 1 таблетка след обяд 40,45 минути преди тренировка. След тези 5 дни ги вдигате, като взимате 2 таблетки сутрин, 2 таблетки след обяд преди тренировка 40,45 минути и 1 таблетка вечер преди лягане и така до края на цикъла. Стромба Станозолол се взима всеки ден без прекъсване, преди или по време на харнене.

Тестостерон Пропионат се слага 3 пъти седмично примерно: понеделник, сряда и петък час час и половина преди тренировка, тъй като е доста бърз препарат, който започва да действа почти веднага след неговото инжектиране.

Схема за по напреднали: Стромба (Станозолол) взимат се сутрин 2 таблетки, след обяд преди тренировка 2 таблетки и вечер преди лягане 2 таблетки. Тестостерон Пропионат може да се слага 4 пъти седмично пример: понеделник и вторник, четвърък и петък час час и половина преди тренировка. 

Тези два препарата са сходни и познати още като: Stromba Stanozolol и Testosterone Propionate.

sportnistimulanti.net може да изготви на всеки желаещ, индивидуална стероидна схема на прием (стероиден цикъл).


ЗА КОНТАКТИ: 0885335057






ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен






ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен