Инжекционни анаболни стероиди

»
»

В СПОРТНИ СТИМУЛАНТИ имате възможност да откриете и прочетете разнообразна информация за всички интрамускулно инжектирани мастно- и водноразтворими анаболни стероиди. Ние ви предлагаме пълен диапазон от спорнти стимуланти, стероидни продукти и медикаменти на световнопризнати фирми с доказани качество и произход, които действат отлично и акуратно.

Мастноразтворими и водноразтворими анаболни стероиди се инжектират интрамускулно. Местата, на които се поставя инжекцията са: задни части, делтовиден мускул, от страни на бедното. Тези места предлагат най-много място за усвояване и абсорбация на интрамускулната инжекция анаболни стероиди. Тя се трябва да се поставя дълбоко в мускула, изключително внимателно, за да не бъдат засегнат нервите или кръвоносните съдове.

Дупето, или средния глутеус е най-добро място за поставяне на инжекция. За по-конкретно, инжектирането на анаболни стероиди става в горния десен квадрант на задната част на дупето. Този сектор на средния глутеус е познат с най-малко нервни окончания, най-плътен е и в него се намират най-малко кръвоносни съдове.

Когато купувате игли за спринцовки, убедете се, че са специално игли за мускулна инжекция. Недопустимо е използването на игли за подкожни или инсулинови инжекции.

Първото и най-важно нещо е старателно измиване на ръцете, последвано от почистване с напоен със спирт тампон на мястото, където ще се прилага интрамускулното инжектиране. Забождането на иглата в мускула става с бързо движение дълбоко в мускула. Съдържанието на спринцовката се избутва равномерно и бавно. За по-безболезнено инжектиране се препоръчва съдържанието на инжекцията да бъде затоплено до нивото на телесната температура. Максималното препоръчително количество инжектиране на разтвор наведнъж е 3 кубика. След като цялото съдържане е инжектирано, спринцовката заедно с иглата се изважда бързо и мястото на инжектиране се натиска с леки масажни движения с памучен тампон.

Повече информация за правилния начин на инжектиране на анаболни стероиди може да откриете тук:


ЗА КОНТАКТИ: 0885335057


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен