Тестостерон пропионат – Testovis

»
»

Testosterone Propionate (Testovis) е бързодействащ  мастноразтворим анаболен стероид.  За поддържане на стабилни кръвни нива Тестостерон пропионат се изисква по-често инжектиране. Това го отличава от останалите  Testosterone Cypionate или Testosterone enantate продукти.

Приликата с всички други  тестостерони се състои в това, Testosterone Propionate  е подходящ  медикамент за мускулна маса, който дава бърз прираст на размери и сила.

Наред с тези  качествени резултати, химичните процеси на преобразуване на Тестостерон пропионат в естроген и дехидротестостерон водят до характерните нежелани странични ефекти на тестостерон.

Testosterone Propionate Testovis е предпочитан сред редица спортисти като може би най-мекия тестостеронов естер. Употребява се при  диети в период за релеф. Тъй като при инжектиране на Testosterone Propionate кръвните нива са по-лесни за контрол, жените също предпочитат употребата на този стероиден продукт, пред останалите Тестостерон естери. Ако случайно се появат симптоми на вирилизация, не е необходимо да се изчаква седмици за да спадне концентрацията на тестостерон.

В случай, че спортистът е склонен към водна задръжка и развиване на гинекомастия, то е необходимо да комбинира Testosterone Propionate Testovis,  Clomid или Proviron. Това съчетание предотвратява отлично появата на подобни нежелани странични ефекти.

За да се избегне обичайното за всички тестостеронови препарати и Тестостерон Пропионат на Тестовис,  подтискане на собственото ендогенно производство на тестостерон, се прилагат комбинации на Testosterone Propionate с тестостерон стимулиращи медикаменти като Clomid/Nolvadex и/или Pregnil. Правилното съчетание и доза помагат да се избегне евентуален пост стероиден крах. Най-често Testosterone Propionate Testovis се инжектира в доза от  50-100мг. дневно или през ден.

Когато се цели увеличаване и качване на мускулна маса, употребата на Testosterone Propionate Testovis се съчетава най-често с Anapolon, Methandrostenolone, Deca durabolin.

Ако  спортистът е в цикъл за релеф, то Тестостерон Пропионат Тестовис се комбинира с Anavar, Primobolan или Winstrol.


ЗА КОНТАКТИ: 0885335057


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен