Орални анаболни стероиди

»
»

Каталогът с продукти се обновява непрекъснато и постоянно, така че е възможно, някои от предлаганите стероидни продукти все още да не са качени в сайта. Ако имат запитване за орален стероид, който не откривате в сайта, попитайте ни за наличност и детайлна информация чрез формата за запитване. 
Стероидните хормони се свързват с рецепторни белтъци за стероидни хормони в клетките, и по този начин проявяват физиологичните си ефекти. Когато стероидни хормони се свържат с техните рецептори, това  предизвиква промяна в генната транскрипция и функционирането на клетките. Медицината напредва с всяка изминала минута благодарение на множество открития в биологията, физиката и химията, разработването и откриването на нови вещества и съединения.  Медицината е основна част от здравеопазването. Тя протекция и защита здравето на хората, като  с цел неговите  възстановяване и рекреация, подобряване или поддържане на неговото нормално здраве и работоспособно състояние чрез поддържане на оптимална физическа форма.

Оралната форма на почти всички предлагани стероиди от СПОРТНИ СТИМУЛАНТИ  не отстъпва на инжекционната. Не съществува цикъл с анаболни стероиди, който да бъде направен качествено само с орални препарати. Необходимо е разнобразие. В зависимост от индивидуалните цели и особености на бодибилдърите и спортистите, ние предлагаме широка гама продукти, които за перорален прием. Разгледайте продуктите от каталога с орални анаболни стероиди. Ако имате въпрос или се нуждаете от консултация – попълнете формата за запитвания от тук.
 


ЗА КОНТАКТИ: 0885335057


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен