Хранителни режими

»
»

Всеки индивидуален  хранителен режим, предложен от СПОРТНИ СТИМУЛАНТИ е изготвен и съобразен специално за теб. След като попълниш анкетата, ние ще се свържем в най-кратък срок с теб и  ще съставим диета, която отговаря на твоите нужди. В общия случай, ще получиш своят индивидуален хранителен режим и диета в рамките на два работни дни. В зависимост от това дали целиш Отслабване, Стопяване на мазнини,  Покачване или Поддържане на мускулна маса, тегло, сила  – с индивидуален хранителен режим от СПОРТНИ СТИМУЛАНТИ ще постигнеш резултата, който търсиш. Не съществува нито  универсален, нито идеален режим. Всеки човек е различен. След стартиране на програмата, контролът на теглото няма да бъде проблем, а ти ще имаш повече енергия. Ефекта и резултата от програмата ще се усети до десетия ден. А ако заедно със спорта, тренировките и хранителния режим добавиш и суплементи, съобразени с теб самия – това, което желаеш ще стане реалност.

Има разбира се няколко правила, които е задължително да се спазват:

1. Яж по нещо на всеки 3-4 часа. По този начин зареждаш метаболизма, предпазваш се от преяждане и евентуални проблеми с кръвната захар.
2. Съчетавай протеини (риба, месо, ядки,боб, яйца, млечни продукти) с фибри (цели зърна, плодове, зеленчуци) при всяко хранене. Когато се приемат заедно, тези храни отнемат повече време да бъдат смлени от обикновените въглехидрати. Така човек остава с усещане за ситост за по-дълго време.
3. Движи се по-често и пий редовно вода. Дневният  хранителен план има широк обхват на калориите (от около 1550 до 2100). Когато си по-активен, би могъл да се  насочиш към горната граница.

И най-важното: дори най-идеалния  ден всъщност не е идеален, когато ядеш една и съща храна отново и отново. За да предотвратиш проблемите свързани с неправилния избор на тип храна и час на хранене, предлагаме ти да попълниш анкетата и ние ще се погрижим да ти помогнем да постигнеш това, към което си се устремил.


ЗА КОНТАКТИ: 0885335057


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен