Мастерон срещу Параболан – сравнение на двата препарата

»
»

Мастерон и Параболан са инжекционни мастноразтворими анаболни стероиди, които е трябва да се комбинират с още някой от продуктите ни. Активната съставка на Мастерон е Dromastanolone Di-propionate, а  активната съставка на Параболан – Trenbolone Acetate.

Masteron

Masteron  не ароматизира в каквато и да е доза. Той спомага за повишаване на мускулната маса. Мастерон  прави  мускулите релефни, плътни и пълни. Стероидният препарат втвърдява вече изчистените мускули. Бодибилдърите използват Мастерон за подчертаване на мускулната сепарация. Честа практика е спортистите да го използват последните 4-5 седмици преди състезанието в комбинация  с Primobolan, Oxandrolone, Parabolan или  Winstrol. Тъй като Masteron не ароматизира, не е необходимо да се приема Novadex. Токсичността на Мастерон към  черния дроб е много малка.

Parabolan

Параболан е родственик на стероидния препарат Дека-Дураболин. Сходството на двата стероидни продукта  не се свежда само молекулярната структура. Дека-Друболин и Parabolan  имат подобно поведение.  Резултатите от допинг-контрол  често  не могат да определят кой от двата стероидни препарата е бил използван. Parabolan  е малко по-андрогенен от Дека. Параболан е идеален продукт за основен период. Относително високите андрогенни свойства на Parabolan  осигуряват допълнителна “сухост” на спортиста. Тези характеристики на Параболан  придават на мускулите изразителен и обемен вид. Когато се приемат големи количества протеин, Parabolan  е ефективен и при нискокалорийна диета.

Двата стероидни продукта Мастерон и Параболан не могат да бъдат съпоставяни. Те са твърде различни.  Ако вземем предвид  андрогенност и ароматоза, то Masteron  е по-твърд препарат, заради специфичните си свойства и субстанция.


ЗА КОНТАКТИ: 0885335057


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен