Метан, Дека и Сустанон – цикъл, цена

»
»

Дека-Дураболин, Метандростенолон и Sustanon са  анаболни стероиди със силно андрогенно действие и анаболизъм. Тези от вас, които имат опит със спортни стимуланти и анаболни стероиди познават добре тези стероидни препарати или поне  са чували за тях. Две са причините да се прави комбинацията от тези три стероида: повишаване на мускулна маса и увеличаване на сила. Метандростенолон е препарат номер едно увеличаване за мускулна маса и сила. Когато се съчетае с Дека–Дураболин и Сустанол се получава отлично планиран и ефективен стероиден цикъл. Той дава изключително добри резултати. Според някои спортисти, че с тези три препарата могат да доведат до  над 10 килограма мускулно наддаване, а паралелно с това и силата им се увеличава.

Примерна схема за Дека-Дураболин, Метандростенолон и Sustanon цикъл от 6 до 8 седмици е:

  • 400 до 600 мг на седмица Дека-Дураболин
  • 40 мг на ден Метандростенолон, разпределен на два приема (като в средата на цикъла може да се увеличи до 60 мг)
  • 2 ампули по 250 мг Sustanon на седмица. В  началото на стероиден цикъл Сустанон може да се сложи дори 3 пъти, заради ефекта, който има върху нормалния метаболизъм. В началото на всеки един стероиден цикъл е добре да се инжектира  повече тестостерон, заради неговото действие – забързване на метаболизма.

В случай, че сте напреднал  и имате финансовата възможност възможности, към Дека-Дураболин, Метандростенолон и Sustanon можете да добавите и още един стероиден препарат – това е Turinabol на Generics Pharm.

За Бионабола се носят различни митове и слухове из средите на бодибилдърите и  фитнес залите. Някои твърдят, че спортисти приемали по 1500 мг дневно Бионабол от този препарат, като разбиват в машина за кафе таблетките. Тази практика е изключително опасна  дори и за един цикъл.
Всички стероиди са склонни да действат по един и същи начин в  организъма. Няма значение дали са  предозирани или в нормални количества. Тялото не може да усвои повече от нормалната доза стероиди.  Ако предозирате ще увредите здравето си, а ефектът от към оформяне на тяло и трупане на мускулна маса ще бъде същия.


ЗА КОНТАКТИ: 0885335057


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен