Стромба и Анавар

»
»

Анавар (Oxandrolone) и Стромба, Винстрол (Stanozolol) са два препарата, които се комбинират повече от успешно. Приемащите ги, търсят най-често ефект на изчистване от мазнини и изграждане на още качествена мускулна маса, без задръжка на вода и допълнителни мазнини по тялото.

Най-добрата комбинация с Анавар  и Стромба тези два препарата се осъществява, като единият, примерно Анавар е орален, а  Стромба под формата на Stanozolol се прилага интрамускулно. Дозите за инжекционен Винстрол Winstrol варират от 50 до 100 мг на всеки два дни, а понякога  по средата на цикъла дори всеки ден. Анавар се приема от 20 до 60 милиграма всеки ден.

Употребявани за  8 седмици  доза Анавар (Оксандролон) от 50 мг/ден и доза Winstrol 100 мг/ден показват уникални резултати с тялото. Ефектът е най-силен,  когато приемащият употребява стероидни препарати и Анавар  и Стромба за първи път. Това се случва защото  стероидните рецептори за пръв път приемат и усвояват тези препарати. Към този цикъла може да се допълни и  с двата препарата и още един – Parabolan, напр. Trinaplex 200 на Axiolabs.

Изброените медикаменти се съчетават чудесно и с Turinabol (Generics Pharm).

Понятието стеродиден цикъл значи повече от 8, минимум 10 – 12 седмици. Ако искате да получите схема за собствен стероиден цикъл, използвайте безплатна консултация.
Обръщайте специално внимание на високите дози. Те  крият известни рискове.  Не експериментирайте с тези неща. Ако не сте сигурни какво точно искате да постигнете, как трябва да започнете стероиден цикъл, кои точно спортни стимуланти, какви тренировки и хранителен режим са подходящи за вас, отправете чрез  формата за безплатна консултация,и и ние ще ви отговорим максимално бързо.
Колкото и безопасни Анавар  и Стромба в комбинация в стероидния цикъл, те носят известни рискове от косопад и гинекомастия. Нежеланите странични реакции могат да доведат до необратими ефекти. Затова преди да започнете прием на анаболни андрогенни стероиди, обмислете внимателно информацията, преценете плюсовете. Ако имате нужда от консултация – свършете се с нас чрез формата за безплатна консултация.


ЗА КОНТАКТИ: 0885335057


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен