Венозна инжекция на мастноразтворим анаболен стероид

»
»

Поставянето на инжекция мастноразтворим анаболен стероид не е шега. Към инжектирането на стероиди трябва да се подхожда сериозно и с повишено внимание. Ако не сте сигурни в собствените възможности и умения да поставяте инжекция, обърнете за помощ към медицинско лице, или някой, който има повече опит от вас. Инжектирането на анаболни андрогенни стероиди става интрамускулно, което ще рече вътре в самия мускул.
Ако по погрешка стероиден препарат е инжектиран подкожно, това ще доведе до отток, подуване, и некачествено усвояване на активните вещества в стероида.
Най-сериозни и опасни за здравето последици, включително клинична смърт се получават когато се извърши най-опасното и погрешно възможно действие при употреба на анаболи  - венозно инжектиране. Мастноразтворимите анаболни стероиди, както казахме се инжектират интрамускулно. Ако попаднат директно в кръвообращението чрез лудостта да се постави инжекция стероид венозно – това предизвиква необратими реакции и дори смърт. Венозното инжектиране може да е фатално, като предизвика сърцето да спре.

Задължително е да се приемат продукти с доказан произход и качество. Употребата на фалшиви спортни стимуланти, анаболи, стероиди ментета, с недоказан и неизвестен произход може също да доведе но непредвидими необратими странични ефекти и дори да е с фатален край.  При стероиден цикъл трябва да се пристъпва внимателно и с познание към комбинирането на различните анаболни андрогенни стероиди, определянето на подходящата доза и период на приемане.

Повече информация за възможните  негативните страничните ефекти от прием на анаболи и може да прочетете тук:
Стероидните препарати и лекарствени продукти, които се предлагат за поръчка, купуване и доставка са с доказан произход, ползват се с широка популярност на пазара и са произведени от сертифицирани фармацефтични компании. Ако имате нужда от инфромация или имате какъвто и да е въпрос, свързан с употребата на анаболни стероиди, свържете се консултант от Спортни Стимуланти и sportnistimulanti.net. 


ЗА КОНТАКТИ: 0885335057


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен