Видове стероиди – информация

»
»

В зависимост и главно от това каква активна съставка съдържа всеки един стероид те се разделят на няколко основни групи. Много стероидни продукти изглеждат сходни или дори едни и същи, но всеки един от тях с се различава с нещо от другия. Най-често използвания и популярен стероид за мускулна маса е Метандростенолон. За постигане ефект на релефа се използва стероиден продукт с доказани ниски нива андрогенни качества. Той е познат най вече с едно от  търговските си  наименования -  Станозолол.
По формата на приемане, стероидите се делят на две основни групи:

По вида на разтвора в ампулата/флакона биват  два вида:

  • Водноразтворими (воден разтвор)
  • Мастноразтворими (маслен разтвор)

Информация за оралните стероиди

Оксиметолон с търговски наименования Анадрол, Анаполон, Anapolon 50 е най-силният, и най-опасният орален анаболен стероид. Токсичността на Оксиметолон е изключително висока. Той се  приема от спортисти, които са достигнали своя връх и искат още повече от това, което е възможно.Информация за инжекционните стероиди

Водноразтворими  инжекционни стероиди са всички от групата на Станозололи някои тестостерони като например Тестостерон суспензия (бърз тестостерон).

Всички останали стероиди като Тестостерони, Нандролони, Мастерон/Дростанолон, Примаболан/Метенолон, Параболан/Тренболон и т.н. са мастноразтворими стероиди.
 ЗА КОНТАКТИ: 0885335057


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен