Гинекомастия и Провирон


Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Гинекомастия и Провирон (Proviron).

Провирон намалява ароматизацията на останалите андрогени, свързвайки се с ензима ароматаза и блокирайки дейстието му - тестостеронът ще се ароматизира в много по малка степен. При това се получава много добро съотношение на мъжки /женски хормонии се създава неблагоприятна среда за гинекомастия и намаляване на останалите ефекти свързани с по-високи нива на естрогена.

Трябва да се подчертае способността на провирон да се свързва със секс-хормон - свързващия глобулин (СХСГ), който транспортира стероидите. Свързани с него те са неактивни.


Провирон се свързва и с естрогенния рецептор като го активира.

Нормална дневна дозировка е от 1 - 3 таблетки по 25 мг. При големи дози провирон може да доведе до увреждане на черния дроб и чести, продължителни и болезнени ерекции.

Provinon


ЗА КОНТАКТИ: 0885335057


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен
Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Препарати от British Dragon
Създателите на British Dragon са Едвин Ричард Кроули и Ашли Винсент Ливингстън. Първоначално основната дестинация за дистрибутиране на готовата продукция са страните от Западна и Източна Европа, както и Близкия изток - етикетите на флаконите на препаратите, предназначени за различните региони са се отличавали дори по цвят). 

Всички новини


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Въведеният код е грешен